Megműtötték Kovács Patríciát

Forrás: Félvilág -
szemműtét műtét kontaktlencse szemüveg Kovács Patrícia látás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő szemüveg nélkül szinte alig látott, így már nagyon időszerű volt, hogy kés alá feküdjön. A szemműtétnek köszönhetően pedig, amin átesett, végre elbúcsúzhatott 8 és fél dioptriás lencséitől. 

Kovács Patrícia - aki egyébként egy vak nőt alakít legújabb darabjában, a Várj, míg sötét lesz című előadásban - kés alá feküdt, hogy újra élesen láthasson szemüveg és kontaktlencse nélkül is. A műtétje csupán 5 percig tartott, az eredmény pedig azonnal érezhető volt.

Forrás: Félvilág

"Már nem is emlékszem arra, hogy milyen tűélesen látni szemüveg nélkül (...) 30 évig hordtam szemüveget és most eldobhatom" - mondta a Best magazinnak a színésznő, akiről az iskola első évében derült ki, hogy nem lát jól. "Anyukám szerint gyerekkorom óta félek szembenézni a problémáimmal, és ezért halogattam ennyi ideig a műtétet" - tette hozzá Patrícia, aki sem a műtét alatt, sem pedig utána nem érzett semmilyen fájdalmat, és most nagyon boldog, hogy eldobhatta szemüvegét.

Kovács Patrícia: "Szerencsére a lányunk nem örökölte a fogyatékosságomat"

A Hungary's Got Talent zsűritagjánál gyermekkorában fedezték fe, hogy súlyosan látássérült. Patrícia most a Best magazinnak mesélt őszintén a fogyatékosságáról. Olvasd el a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.