Hulk Hogan újra perel a kiszivárgott szexvideója miatt

Forrás: AFP -
szexvideó per Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pankrátor újra a bírósághoz fordult a kiszivárgott szexvideója miatt, amin ráadásul rasszista megjegyzéseket is tett lányának barátjára. 

Hulk Hogan karrierjébe került a kiszivárgott videó. Bár az egykori pankrátor már nyert egy pert a Gawker Media ellen az erotikus felvételek kiszivárogtatása miatt, most újra bírósághoz fordult.

Forrás: AFP

115 millió dollárt ítéltek Hulk Hogannek. A pankrátor viszont elvesztette állását a felvétel kikerülése miatt, és természetesen a hírnevének sem tettek jót a rasszista megnyilvánulások. A pankrátor szerint a Gawker-birodalom átadta a felvételeket a Radar Online-nak és a National Enquirer magazinnak, most ezért pereli a vállalatot. Gawker szerint ez az egész egyszerűen nevetséges. Álláspontjuk szerint nem tehet Hulk Hogan mást felelőssé azért, mert ő rasszista megjegyzéseket tett, és ők soha nem szivárogtattak ki semmit. Az egyetlen, aki hibás azért, mert Hulk Hogan elvesztette az állását, az maga Hulk Hogan - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.