Bocsánat, hogy szingli vagyok! 5+1 cikis szitu, ami akkor történik, ha elválttal randizol

szingliség elvált szülő randi elvált apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmas helyzet egy válás végigcsinálása, de előbb-utóbb eljön az ideje annak, hogy visszakerülj a húspiacra. Néhány történet arról, hogy elváltként mit tegyél, mire számíts, vagy éppen mit ne kövess el a randin. 

1. Ne kutyázz randi előtt

Rachel: „A randink előtt a srác vélhetően a fiával és a bernáthegyi kutyáival töltötte a délelőttöt, ugyanis tele volt a ruhája kutyaszőrrel. Ez még mind semmi, hiszen csak erről tudott beszélni, és utána meg is invitált egy közös programra velük. Hát nem sok kedvem volt hozzá.”

Forrás: giphy.com

2. Bocsánat, hogy elváltam

Shelley: „Folyamatosan magyarázkodott, amiért a korábbi kapcsolatai sorra kudarcba fulladtak. Csak erről tudott beszélni. Hé, előfordul az, hogy két ember nem illik össze, nincs veled gond, csak ne erről szóljon az egész randi.”

3. Ajtóstul az ágyba

Forrás: giphy.com

4. Többes szám

Rose: „Egy frissen elvált férfival randiztam, aki azon kívül, hogy mindent többes számban mondott, folyamatosan a volt feleségéről beszélt, vagy már a mi kapcsolatunkat vetítette előre.”

5. Minden dolgot az exhez kötnek

Julia: „Sokan panaszkodnak, hogy milyen szadista, narcisztikus, antiszociális, netán gonosz volt az exük. Mégis, amikor az időjárásról, a sportról vagy az ételekről beszéltünk, mindig az exre terelődött a szó. Nem vágyakozás volt, sokkal inkább szidalmazás vagy sérelmek ismétlése – olyanok, amikben a férfiak és a nők egyaránt vétkesek.”

Forrás: giphy.com

+1 Szexgépnek hiszik magukat

Stacey: „A randipartnerem váltig állította, hogy azért vált el, hogy a hozzám hasonló finom husikra lecsaphasson. Ezzel teljesen leírta magát, onnantól fogva komoly párkapcsolatban már nem is gondolkodtam vele.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.