55 éves nő keres férfiakat, akik döngetik, miközben a férje a foci-Eb-t nézi

Forrás: giphy.com -
foci EB 2016 foci EB szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A foci-Eb idején is kényeztetésre vágyik az 55 éves Stacey, ám futballőrült férje, Seymour a kontinensviadal meccseit nézi.

Az egyik angol, szexpartnert kereső oldalon Vixen fantázianév alatt egy nő az Eb nyitómeccsének idejére keresett magának ágyast. Akkor az angol–orosz idejére már talált magának, csak a nyitón nem melegítette még senki az ágyát.

Forrás: giphy.com

A hirdetése így szólt:

Úgy tudni, a hirdetés egy hírhedt swingeroldalon érhető el, ahol a nő a bemutatkozásában azt írja, hogy hozzá hasonlóan a férje is swinger, vagyis mindketten szeretik a párcserét. A hozzászólók szerint Stacey-ben senki sem fog csalódni, hiszen nagyszerű teste van, szexin öltözködik, szóval aki elmegy hozzá, boldogan távozik. És szereti, ha vendégei egy üveg vodkával állítanak be hozzá - írja a Buzz értesülései alapján a Bors.

Az angol futballszurkolók figyelmét állítólag felhívták a torna előtt, hogy tartsák a szemüket a barátnőiken, mert a nyáron sok lehet a megcsalás.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.