Mindenki megőrült?! Íme, a szextrend, ami az életedbe kerülhet

Forrás: Dreamstime -
fashion week szex életveszély rulett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg ember vágyik kalandos szexuális életre, vannak, akik a végsőkig hajlandóak elmenni egy kis izgalomért. A szexrulettnek nevezett erotikus játék minden határon túlmegy.

Az unalom ellen a legjobb, ha feldobják valamivel a szexuális életüket a párok, vagy éppen az egyedülálló emberek, azonban nem mindegy, hogy mivel. A szexrulettnek nevezett erotikus játék egy orgia, ahol a kockázat izgatja fel a résztvevőket.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Nem is akármilyen kockázatról van szó, ugyanis ebben a játékban a HIV-fertőzést kockáztatják. Az orgia egyik résztvevőjének ugyanis betegnek kell lennie, azt viszont senki nem tudhatja, hogy ki az. Védekezni persze tilos. Ez a trend egyelőre Spanyolországban terjed, de ott már elég nagy méreteket ölt. Kate Morley szexuálpszichológus szerint ez a rizikóról szól, ami az egekbe repíti az adrenalinszintet. Természetesen óriási kockázattal jár, hiszen egyéb szexuális úton terjedő betegséget is elkaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.