Hopp! VV Dennisnek megnőtt a hímvesszője

pénisz Való Világ VV Dennis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ óta sok idő telt el, a Life.hu riportere az elmúlt egy évről faggatta VV Dennist.

Zenei téren annyira sok csajnak nem tette be, pedig megnőtt a hímvesszője. Csajokról, zenéről és a múltról vallott az egykori villalakó:

A 3 három legfontosabb kérdés, amit a nők nem értenek a foci EB-nhttp://www.life.hu/intim/20160612-3-harom-legfontosabb-kerdes-amit-a-nok-nem-ertenek-a-foci-eb-n.htmlHiba lenne azt hinni, hogy a nőket nem érdekli a foci EB. Persze, mi a pályán a jó pasikat keressük, a bedobásokkor a formás popókat lessük, de a góloknak ugyanolyan vehemenciával tudunk örülni, mint az urak. Pár dolog azonban nem fér a fejünkbe...IntimOrigoVége, ennyi volt! Esküvője előtt szakított Antal Timihttp://www.life.hu/intim/20160612-antal-timi-enekesno-az-eskuvoje-elott-szakitott-a-volegenyevel.htmlHárom év után véget ért a szerelem. Antal Timi, az X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje szakított vőlegényével, Sándorral, akivel már az esküvőjüket tervezgették.Intim--Vajon szexelhetnek dögös cicáikkal a foci EB játékosai?http://www.life.hu/intim/20160612-szexi-a-foci-eb-alatt-a-kerdes-hogy-a-baratnok-meglatogathatjak-e-a-futballistakat.htmlA bulvárlapok egyik fő témája volt a futball-Eb előtt, hogy vajon a játékosok feleségei és barátnői bebocsátást nyernek-e az edzőtáborba, majd a csapatok szállodáiba vagy sem. Akadnak válogatottak, ahol ez kizárt, a németek azonban jóval nagyobb nyitottabbak. Intim--53 évesen is bombanő az 1983-as Miss America: Íme Vanessa Williams!http://www.life.hu/intim/20160612-53-evesen-is-ragyogo-formaban-a-szineszno-vanessa-williams-aki-1983-ban-lett-miss-america.htmlVanessa Williams 1983-ban megnyerte a Miss America szépségversenyt, amivel ő lett az első színes bőrű szépségkirálynő. A címről azonban 1984-ben lemondott, mert meztelen fotók jelentek meg róla. Így kezdődik bemutatkozása a Wikipedián, mi azonban nem innen ismerjük őt.IntimHázasságon kívüli szexért tartóztatták le a megerőszakolt holland nőthttp://www.life.hu/intim/20160612-hazassagon-kivuli-szexualis-kapcsolatert-tartoztattak-le-a-megeroszakolt-not.htmlKatarban büntetik a házasságon kívüli szexet.Intim--Carmen Electra bikinialakjára nincsenek szavak: Íme a test!http://www.life.hu/intim/20160612-carmen-electra-bikinialakjara-nincsenek-szavak-ime-a-csodalatos-teste.htmlKim Kardashian leobta textilt, bikinit húzott és lőtt egy szelfit. És szerencsére egy másik szupernő is posztolt a testéről. Gyönyörű nap ez a mai. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.