plasztikai beavatkozás Cooky szépészeti beavatkozás szemölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek is fontos a külseje, és ha valamivel nincs megelégedve, akkor nem riad vissza a beavatkozás gondolatától sem.

Nem ez az első eset, hogy Cooky plasztikai sebész kése alá feküdt. Néhány évvel ezelőtt a szeme feletti szemölcstől szabadult meg, és most is talált magán valamit, ami nem tetszett neki.

Forrás: TV2

Ezúttal Cooky a bal fülénél lévő csúnya zsírmirigytől vett búcsút, amit ugyan több mint két éve egyszer már eltávolítottak, de a rádiós nem volt megelégedve az eredménnyel. "Ahogy visszanéztem a Nagy Duett adásait, még mindig csúnyának találtam. Féltem attól, hogy az esztétikán túl egészségügyi gondokat is okozhat egy ilyen zsírmirigy, ha begyullad. Ezért a nyakamon lévő futószemölcsökkel együtt leszedettem" - vallott beavatkozásáról a Borsnak Cooky, aki ősztől az Ezek megőrültek című produkció műsorvezetője lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.