Solti Ádám szívét elrabolták: ő a szerencsés hölgyemény!

fotó párkapcsolat Solti Ádám tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem a Barátok közt sztárja és menyasszonya között. A sztár egy közös tetoválást is csináltatott a nála 17 évvel fiatalabb barátnőjével. Ádám csuklójára a forever, azaz örökké, a lányéra pedig a love, azaz szeretet szó került. 

"Ma van 2 éve, hogy együtt" - írta a kép mellé a színész. A Barátok közt nőfaló szereplője akárcsak a sorozatban, az életben is megtalálta a Nagy Őt. Solti Adám szerelmét, Bernadettet Valentin napon jegyezte el, az esküvőt pedig azóta is tervezgetik. A színész és menyasszonya éppen két évvel ezelőtt szeretett egymásba, így a pár Olaszország felé vette az irányt, hogy itt ünnepeljék meg a jeles alkalmat.

Forrás: Facebook/Solti Ádám

A pár nemrég elhalasztotta a nagy napot. Állításuk szerint semmi gond nincs a kapcsolatukkal és tökéletesen boldogok, mindössze arról van szó, hogy világraszóló lakodalmat terveznek, amihez egyelőre nem állnak készen anyagilag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.