Férfias bozont és túltengő tesztoszteron - Íme, minden nő álma

Forrás: Dreamstime -
tesztoszteron férfi szerelem szőr szakáll kapcsolat
Egy friss kutatás szerint a nők vonzónak találják a szakállas férfiakat, amennyiben hosszútávú kapcsolatról van szó, mivel ez egyfajta keménységet és strapabírást sejtet ösztöneik szerint, ami termékenységre és védelemre utal.

A felmérés során a szakemberek különféle férfiarcokat manipuláltak oly módon, hogy frissen borotváltak, enyhén borostásak, erősen borostásak vagy éppen szakállasak voltak. Az állkapocscsont és az arc is manipulálásra került, hogy ugyanaz a férfi egyes verzióiban férfiasabbnak vagy éppen kevésbé férfiasnak tűnjön.

Forrás: Dreamstime

Kiderült, hogy a nők nem csak a nőiesebbé, de a férfiasabbá tett arcokat sem találták annyira vonzónak, amennyiben frissen borotváltak voltak. A jelek szerint a nők a borostát tartják a leginkább vonzónak, ha rövidtávú, futó kapcsolatról van szó, és a szakáll az, amely a többséget a leginkább vonzza, ha komoly elköteleződés a tét.

Forrás: boredpanda.com

A szakemberek szerint a preferenciának evolúciós oka lehet: a szőrös férfiben túlteng a tesztoszteron, vagyis jó eséllyel nemzőképes, és izomzata segítségével képes ellátni családját. Az eredményeket bemutató tanulmány a Journal of Evolutionary Biology c. szaklapban olvasható.

Forrás: Thinkstock

Íme az ifjú pár: Közös fotón Calvin Harris és vadiúj barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20160723-kozos-foto-calvin-harrisrol-es-uj-baratnojerol-tinashe-rol.htmlHol van már a tavalyi hó, ki emlékszik még Taylor Swiftre? Nos, Calvin Harris már biztosan nem! Íme a cuki közös kép és egyben bizonyíték, hogy az összetört szívű dj-re ismét rátalált a szerelem. IntimOrigoDakota Johnson pikáns fotóval hergeli a rajongóit - Nyilvánosan magához nyúlt?http://www.life.hu/intim/20160722-dakota-johnos-a-szurke-arnyalata-c-film-sztarja-pikan-fotot-posztolt-instagramra.htmlAhogy arról korábban már írtunk, Dakota Johnson az elmúlt néhány hétben A szürke ötven árnyala c. film folytatását forgatta Franciaországban, szexi partnere, Jamie Dornan oldalán. A nizzai munkálatok csütörtökön befejeződtek, de úgy tűnik Dakota nehezen engedi el Anastasia Steele szexéhes karakterét. IntimOrigoÍgy veheted rá a pasit, hogy gumit húzzon - Te is élvezni fogod!http://www.life.hu/intim/20160603-ha-van-ovszer-a-pornoban-a-ferfiak-szivesebben-huznak-gumit.htmlKözös pornónézésre fel! Azok a férfiak ugyanis, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit. Intim--Lehet, hogy a te pasid is csak megjátssza az orgazmust - Derítsd ki! http://www.life.hu/intim/20160603-nem-csak-a-nok-szinlelik-az-orgazmust-a-ferfiak-is-szoktak.htmlA nők többsége képes arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő nyögésekkel álcázza, hogy nem élvezett el, de a férfiak esetében egyértelműbb jele van az orgazmusnak. Ennek ellenére mégis számos férfi létezik, aki gyakran játssza el a kéjérzés legmagasabb fokát. Intim--Lehet, hogy te is a saját apádba vagy szerelmes?http://www.life.hu/intim/20160603-a-nok-szivesen-valasztanak-az-apjukhoz-hasonlo-karaktert-parkent.htmlRégóta közkeletű ténynek számít, hogy a nők előszeretettel választanak maguk mellé olyan férfit, aki erősen hasonlít édesapjukhoz mind a külsőségek, mind pedig a személyiségjegyek tekintetében. Intim--Megcsaltak és elhagytak? Szerencséd van! Így lesz boldogabb az életedhttp://www.life.hu/intim/20160514-jol-jar-az-a-no-akit-megcsaltak-es-elhagytak.htmlAzok a nők, akiket megcsal a párjuk, és ezért szakításra kerül a sor, hosszú távon győztesként jönnek ki a kalandból: egy kapcsolati gyászidőszakot követően magasabb párválasztási intelligenciával állnak a dolgokhoz, ezért sikeresebb lesz a következő kapcsolatuk. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.