Sebestyén Balázs: "Negyvenéves koromra eljutottam oda, hogy mindennap iszom"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
alkohol RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban húzza meg esténként a borosflaskát Sebestyén Balázs – derült ki a Class FM tegnap reggeli műsorából.

Sebestyén Balázs olyan dolgot mesélt el magáról a Morning Show-ban, amit az emberek általában titkolni szoktak, meg is lepte őszinteségével a hallgatókat és műsorvezetőtársait.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Negyvenéves koromra eljutottam oda, hogy mindennap iszom. Nem részegedem le, nem rúgom fel a gyerek játékos kosarát, de tompítom a valóságot. Úgy csinálom, hogy a feleségem ne vegye észre. Kint, a teraszon is van egy hűtő, Vikinek azt mondom, hopp, kiugrok összeszedni a faleveleket" - magyarázta az adásban Balázs, aki azt is el­mondta, csavaros tetejű üveget használ, mert abból gyorsan és észrevétlenül tudja kortyolni a rozét. Ezt már nem bírta szó nélkül Rákóczi Feri, aki úgy reagált Balázs szavaira, hogy ez már maga az alkoholizmus. A Bors megkereste az adás után Sebestyén Balázst.

"A Morning Show-ban rendszeresen karikírozzuk magunkat és egymást. Ebbe be­lefér, hogy a ma­gam heti három po­hár rozémat úgy felnagyítom, hogy Janiék­kal mindhárman teli szájjal röhöghessünk a már súlyos alkoholproblémáimon" – mondta nevetve Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.