Súlyos beteg a népszerű magyar színész – rettenetesen lefogyott

betegség Józsa Imre fogyás színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A XV. Vidor Fesztiválon láthattuk hosszú idő után újra Józsa Imrét, aki életműdíjat kapott. A 62 éves színészre rá sem lehet ismerni, rettenetesen lefogyott. Nem csinál titkot a betegségéből, de arról csak családjával és legközelebbi barátairól beszél. 

A díjátadón Józsa Imre annyit mondott, hogy küzd azért, hogy a közönség támogatásának köszönhetően mielőbb visszatérhessen a színpadra, hiszen nagyon visszavágyik oda. Érzi, hogy visszavárják.

Józsa Imre Bertrand Barnier szerepében Claude Magnier Oscar című színművének próbáján Fotó: MTI/Kollányi Péter

"Ez egy nagyon jó elismerés, mert azt jelenti, hogy azok, akikkel együtt dolgoztam, és a közönség negyven éven keresztül figyelte a létezésemet a színházban. Az ember mindig örül az ilyeneknek, mert érződik benne a megbecsülés, az, hogy még kell, még fontos, hogy ő legyen. A négy és fél éves kicsi lányomnak, Emmának fogom először megmutatni, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakulnak a dolgok, mert ha nem muszáj, nem nagyon közlekedem. Elfáradtak már ezek a mankók" – nyilatkozta a Blikknek.

Józsa nagyon bízik a gyógyulásban, és abban, hogy ez már önmagában fél siker. Szeretné még saját magát megismerni, megfejteni, úgy érzi, egy-két ajtó és ablak van még, amit ki kellene nyitni.

Józsa Imrét a színházban most Pusztaszeri Kornél helyettesíti.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.