Sokkoló: a fiatal lány egyik lába 3 kilóval nehezebb a másiknál

betegség víz Dr. Life láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztráliai Perth-ben élő tinlány, Alice Mulder bal lába egy betegség miatt 3 kilóval nehezebb, mint a jobb lába - de megtanult vele együtt élni. A lányt azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy élvezze az életét. 

Vannak napok, amikor a 19 éves Alice Mulder bal lába 3 kilóval nehezebb, mint a jobb. A lány lába ugyanis egy, a nyirokrendszerben keletkezett zavar miatt a sokszorosára dagad. Az idegenek furcsán néznek a csinos lányra, akinek bal lába látványosan másként fest, mint a jobb, ám Alice-t ez nem érdekli: úszik és fürdőruhában sportol a tengerparton.

Alice bal lába jóval vastagabb és nehezebb, mint a jobb Forrás: Instagram/Alice Mulder
A lány megtanult együtt élni a betegségével, a tengerparton pózolva szinte nem is látszik a lábai közti különbség Forrás: Instagram/Alice Mulder

A lány lába ekkor bedagadt, és ez azóta sem változott - állítólag 6000 ausztrálból egyet érint ez a betegség. A sporttal is vigyáznia kellene a lánynak, a netball, amit játszik, nem a legjobb, a becsapódás mértéke ugyanis elég nagy, ettől pedig hamar bedagad a láb. Alice azonban imád edzeni, és még a betegsége miatt sem hajlandó lemondani kedvec hobbijáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.