Majdnem meghalt Dave Tyler a hajmosás miatt

Fotó: Craig Hibbert -
halál hajmosás vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán a haját akarta levágatni a brit kétgyerekes apa, de majdnem meghalt a szépségszalonban tett látogatása után. A hajmosás volt tragikus hatással az ütőereire, olyannyira, hogy vérrög keletkezett az agyában és majdnem meghalt.

Hónapokig feküdt kórházban Dave Tyler, miután új frizurát vágatott magának. Kiderült, hogy mindenért a hajmosótálca okolható: olyan rossz szögben állt, hogy attól vérrög alakult ki a kétgyerekes apa fejében. Két nappal a szépségszalonban tett látogatása után egyszerűen összeesett a férfi.

Majdnem meghalt Dave Tyler a hajmosás miatt Fotó: Craig Hibbert

A kórházi vizsgálatok során az orvos megerősítette, hogy valóban a hajmosás miatt épült le a férfi. Az apa 3 teljes hónapon át feküdt a kórházban és maradandó károsodásokat szenvedett, de legalább él. Tolószékben tudott csak közlekedni, azóta már azonban bottal is képes járni. Az eset 2011-ben történt, a férfi pedig beperelte a szépségszalont. Szerinte elkerülhető lett volna a rögképződés, ha több törölközőt tesznek a nyaka alá. Az ügy nemrég zárult le, Dave Tyler pedig 90 ezer font kártérítést kapott, ami átszámítva körülbelül 34,8 millió forint - írja az Express.co.uk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.