II. Erzsébet beteg - Olyat tett, amit 30 éve soha

Forrás: Getty Images -
istentisztelet II. Erzsébet brit királynő Újév
Nem vett részt II. Erzsébet a királyi család újévi templomlátogatásán, ugyanis még karácsony előtt megfázott és azóta sincs jól.

Erzsébet már karácsony napján sem jelent meg a sandringhami templomban, most pedig kiderült, hogy a vasárnapi újévi misét is kihagyja, ugyanis még lábadozik. Ilyesmi 1988 óta nem fordult elő. A BBC arról tudósít, hogy a királynő állapota nem súlyos, az újévi templomlátogatást inkább csak elővigyázatosságból mondta le.

II. Erzsébet brit királynő betegség miatt nem vett részt az istentiszteleten Forrás: Getty Images

Minden, amit a másnaposságról tudni akartálhttp://www.life.hu/drlife/20161229-a-masnapossagrol-minden-amit-tudni-akartal.htmlTalán nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy szilveszter másnapján, újév reggelén sokan tesznek még plusz egy fogadalmat – az ivási szokásaikat illetően. Bizony, a pezsgőtől jókedvű este másnap is érezteti a hatását, és a macskajaj csak keveseket kerül el ilyenkor. Íme, néhány olyan érdekesség a másnaposságról, amit valószínűleg még sosem hallottál. Dr. LifeThinkstockMűcici, kacsaszáj, tükörsima arc – sztárplasztikák 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161125-vilagsztarok-akik-2016-ban-plasztikaztattak-koztuk-van-cameron-diaz-gisele-bundchen-is.htmlHollywoodban bizony előny a tökéletes test – legyen az ember lánya 20 vagy 70 éves. Az álomgyárban kevesen vannak, akik még sosem feküdtek kés alá, és még kevesebben azok, akiknek ezt el is lehet hinni. 2016-ban is voltak plasztikabotrányok: mutatjuk is, kik kavarták fel legjobban az állóvizet. Dr. LifeAFPMichael Schumacher kezelésére milliárdokat költöttek az elmúlt évekbenhttp://www.life.hu/drlife/20161230-michael-schumacher-kezelesere-14-millio-fontot-koltottek.htmlVégzetes síbalesete miatt évek óta kómában fekszik Michael Schumacher, de a család nem adja fel. Mindenki azt szeretné, ha a világbajnok pilóta felépülne, ezért nem kevés összeget áldoznak a kezelésére. Az elmúlt években körülbelül 14 millió fontot költöttek Schumacher ellátására. Dr. Life--Kiderült, mi az igazi boldogság titkahttp://www.life.hu/drlife/20161215-a-boldogsag-az-egeszsegen-es-a-baratokon-mulik-nem-a-penzen.htmlA pénz nem boldogít – tartja a mondás, amit nemrég tudományosan is alátámasztottak egy neves londoni egyetem kutatói, akik szerint az emberi szenvedések nagy részéért sokkal inkább a kisiklott emberi kapcsolatok, valamint a testi és lelki megbetegedések tehetők felelőssé. Dr. Life--Titkos betegséggel küzdött George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20161229-komoly-tudobetegsege-volt-george-michael-enekesnek.htmlA napokban hunyt el George Michael, a világhírű énekes, most pedig az is kiderült, 2011 óta komoly tüdőbetegséggel küzdött a sztár. Dr. Life--Egészségleckék, amelyeket sztároktól tanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét” rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.