Klapka György özvegye kórházba került

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György özvegy kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halálát Marika nem tudja egy könnyen feldolgozni, és a lelki megpróbáltatások már az egészségére is hatással vannak. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, január 4-én Klapka György életét vesztette. Az Aranyembert otthon érte a halála a kora esti órákban.

György és felesége, Marika 27 évet éltek együtt boldog házasságban, az asszony nehezen tudja túl tenni magát a veszteségen. Az üzletembert -akinek hátborzongató végakarata volt - már eltemették, de a kedvese nehezen tud megbirkózni György hiányával.

Nem tudja elengedni szeretett férjét Marika Forrás: Tények

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a lelki traumák már az egészségügyi állapotára is kihatással vannak, ugyanis az asszony már egy hete betegeskedik, azt azonban nem árulta, hogy pontosan mivel küzd.

"Nem tudom feldolgozni a férjem halálát, nem vagyok jól, kórházban vagyok" - nyilatkozta Marika a Ripostnak. Azt is hozzátette, hogy a felépüléséhez rengeteg pihenésre és nyugalomra van szüksége.

Nyertes Zsuzsát vádolják Klapka György haláláért?

Nyertes Zsuzsa közeli, baráti kapcsolatot ápolt Klapka Györggyel, így számára már az is hatalmas trauma, hogy elveszítette a 88 éves férfit. Most azonban azzal is szembesülnie kell, hogy sokan őt vádolják az üzletember haláláért. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.