koraszülött kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyire aprócska újszülöttet szinte még sosem láttunk. Elfér az ember tenyerében. 

Poppy Wicks a vártnál 3 hónappal korábban született meg még március elején. Az újszülött kislány mindössze 450 grammot nyomott és nem volt több 14 centiméternél. Több, mint 15 hetet töltött kórházban, de mostmár végre hazamehetett a szüleivel.

Poppy Wicks annyira kicsi volt, hogy elfért az édesanyja tenyerében Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

A kicsi 31 éves édesanyja, Hannah Wicks és a férje már "készültek" lélekben a kislány eltemetésére, hiszen egy ritka betegséggel fogant, ezért kellett 3 hónappal a várt előtt császármetszéssel világra segíteni.

Nem sok esélyt láttak arra, hogy a kislány életben marad, ám szerencsére mégis így lett Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Ám sok esetben a 6 hónapos magzatok nem tudnak egészségesen fejlődni, és életüket vesztik. De Poppy, az erejének, a kitartásának, és a felkészült orvosi csapatnak hála igenis életképes lett - írta meg a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.