Újabb baleset érte Törőcsik Marit: megint kórházba került

Forrás: Filmteam -
Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari régóta kórházi ápolásra szorul, bár egyszer már hazaengedték, sajnos nem sokáig élvezhette otthona melegét: újabb baleset érte, ezért visszavitték.

Mindenki aggódik Törőcsik Mariért, hiszen már régóta nem hallani bíztató híreket a művésznő állapotáról. Több mint egy éve került először kórházba, akkor megszédült, elesett és sajnos nagyon csúnyán beütötte az arcát. Sokáig egyik kórházból a másikba járt, az orvosai nem akarták kiengedni a művésznőt, akinek minden vágya az volt, hogy velemi otthonában lábadozhasson. Nemrég teljesült is az álma, ám sajnos nem lehetett sokáig otthon: ismét elesett.

Törőcsik Mari az Aurora Borealis - Északi fény című filmben Forrás: Filmteam

Sajnos túlbecsültem az erőmet, és akkor is ugrándoztam, amikor az engem felügyelő ápoló épp nem látott.

Ripostnak

Nem vállal több filmszerepet Törőcsik Mari

Törőcsik Mari azt mondta, az Aurora Borealis – Északi fény című filmben látható utoljára. Ez az utolsó filmszerep, amit elvállalt a színésznő. De azért mi reménykedünk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.