Nem vállal több filmszerepet Törőcsik Mari

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
forgatás filmszerep Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari azt mondta, ez az utolsó filmszerep, amiben láthatjuk őt. De azért mi reménykedünk...

Törőcsik Mari az Aurora Borealis – Északi fény című filmben látható utoljára. Ez az utolsó filmszerep, amit elvállalt a színésznő. A film Mészáros Márta rendezésében, Pataki Éva forgatókönyvíró és Jancsó Zoltán tollából született. A főszerepben pedig Törőcsik Mari, Tóth Ildikó, és Törőcsik Franciska látható.

A film október 19-én kerül bemutatásra, de a Nemzet Színésze sajnos nem lehet jelen az eseményen, régóta tartó betegsége miatt még mindig ágyhoz van kötve. Szívszorító, hogy a filmben alakított szerepe szerint is kórházban fekszik.

Piotr Sobociński jr. és Törőcsik Mari az Aurora Borealis – Északi fény forgatásán Forrás: Vertigo Média

A film forgatását Pataki Éva forgatókönyvíró is végig kísérte, aki a szünetekben folyamatosan beszélgetett Mészáros Mártával és Törőcsik Marival. Az elhangzottakból pedig könyvet írt - írta meg a Bors.

"Azt mondják, ők már többet nem filmeznek – de mi reméljük, hogy még igen. Két művész a felvillanó északi fényben, túl a nyolcvanon: Törőcsik Mari és Mészáros Márta. A pályáról, a színház- és filmművészet múltjáról, jelenéről, halhatatlan emlékű pályatársakról, kalandokról csevegnek felszabadultan; aztán jóval szomorkásabban a súlyosabb és örök érvényű dolgokról: női sorsokról, háborúról, túlélésről" - írja a könyv ajánlója.

Lezárult a nyomozás Rékasi Károly balesetének ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170928-rekasi-karoly-nem-vetkes-a-motorbalesetben.htmlVége a nyomozásnak Rékasi Károly ügyében, a színészt ártatlannak találta a bíróság. TV + Sztárok--Kiteregette a szennyest a volt munkatárs: Nagyon örülnek, hogy Demcsák elmenthttp://www.life.hu/sztarok/20170928-orulnek-az-atv-munkatarsai-hogy-demcsak-zsuzsa-elment.htmlDemcsák Zsuzsa botrányos Szanyi-interjújának az lett a vége, hogy a műsorvezető közös megegyezéssel távozott az ATV-től. A Story magazin azonban további érdekes dolgokat tudott meg Demcsák távozásával kapcsolatban.TV + SztárokOrigoStohl András a Sztárban sztár miatt bukhatja az RTL-es Válótársakat?http://www.life.hu/sztarok/20170928-stohl-andras-a-sztarban-sztar-miatt-bukhatja-a-valotarsakat.htmlAz RTL nagysikerű sorozatában játszott Stohl András, ám ősszel kiderült, hogy emellett a Sztárban sztár zsűritagja is lesz. Nem volt még arra példa, hogy két konkurens csatornánál egyszerre dolgozzon egy sztár, így ez igazi kivételnek számított, de lehet, hogy Stohl sem tudja ezt megvalósítani. Sajtóértesülések szerint bukhatja a Válótársakat. TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoTávozik a Feleségek luxuskivitelben műsorából Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170928-rubint-reka-tavozik-a-felesegek-luxuskivitelben-musorabol.htmlA Bors értesülései szerint Rubint Réka pár epizód után úgy döntött, hogy kiszáll a Viasat3 produkciójából.TV + Sztárok--Hosszú Katinka eltorzult arccal fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hosszu-katinka-eltorzult-arccal-fotozkodot-foto.htmlAz Iron Lady bár a medencében mindig nagyon koncentrált és komoly, a magánéletben egy igazi poéngyáros, a posztjaiból legalábbis erre következtetünk. Ezúttal sem fogta vissza magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA magasságtól félt Muri Enikő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-muri-eniko-legyozte-teriszonyat.htmlElképesztő dologra vállalkozott a Sugarloaf énekesnője. Barátai olyan meglepetéssel készültek, amire álmában sem gondolt volna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.