30 éves pattanást nyomtak ki egy férfi hátából – Elképesztő videó

Forrás: Youtube -
eltávolítás gyulladás pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi 30 évig élt együtt az óriási pattanással a hátán. Most azonban rávette magát az eltávolíttatására, nem semmi, mit szedtek ki belőle. 

Történelmi pillanat volt, amikor a kanadai férfi végre elhatározta magát. Harminc év után engedte, hogy eltávolítsák a hátáról azt a pattanást, ami már vélhetőleg bőven túl volt számtalan gyulladáson, gennyesedésen, és némileg el is fertőződött.

Az esetről videó is készült. A látvány önmagáért beszél, szavakkal nem leírható. Hiába nyomták az óriási kelést, egyszerűen nem akart elfogyni belőle a váladék. Úgy nézett ki, mint egy vulkánkitörés – írta meg a DailyMail.

Vélhetőleg bőven túl volt számtalan gyulladáson, gennyesedésen, és némileg el is fertőződött Forrás: Youtube

A férfi körül állók egy emberként ujjongtak, amikor végre kiürült a pattanás, így véget ért a férfi kínzása is. A kinyomott kelés helyén egész nagy lyuk keletkezett.

Korábban már arról is készült videó, amikor egy 20 éves mitesszert távolítottak el egy férfi nyakából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.