Zsírleszívás közben veszítette életét a gyönyörű modell

Forrás: AFP/SPL -
zsírleszívás halál szívroham Melanie Montenegro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnénk, hogy egy zsírleszívás már olyan rutinműtét, amely során senkinek nem eshet bántódása. Az élet mégis bebizonyította, hogy nem lehetünk minden komplikációra felkészülve. 

Melanie Montenegro híres modell, azért utazott Ecuadórba, hogy egy zsírleszíváson vegyen részt. A 22 éves youtube- sztár már régóta készült erre az alkalomra, mert már csak ez választotta el attól, hogy elérje a számára tökéletes alakot.

Zsírleszívás közben halt meg egy híres modell
Képünk illusztráció Forrás: AFP/SPL

Ám sajnos a rutinbeavatkozásnak titulált műtét közben a lány életét vesztette. A halál oka hirtelen szívroham volt, de ezt nem a műtétet végző orvos közölte a rokonokkal, hiszen

a plasztikai sebész annyira megijedt, hogy elmenekült a helyszínről.

A modell édesapja azt állítja, hogy azért történhetett ez meg, mert a kórház olcsón reklámozta a rossz minőségű szolgáltatásukat, míg az intézmény azzal védekezik, hogy a lány nem számolt be egy bizonyos gyógyszerallergiájáról, ez okozta a tragédiát. - írta meg a DailyMail.

Természetesen a hirtelen olajralépő orvos ellen eljárást indítottak, ám egyelőre még nem találták meg. Melanie szerettei és barátai a közösségi oldalon keresik az orvost. Ami még szomorú ebben a történetben, hogy a 22 éves szépségnek van egy 3 éves kislánya, aki most anya nélkül maradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.