Fájdalmai miatt akart öngyilkos lenni Koncz Gábor

Forrás: TV2 -
betegség Koncz Gábor öngyilkos öngyilkosság fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznek olyan fájdalmai voltak, hogy bizony még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly novemberben Koncz Gábort gerincsérvvel operálták, így minden szerepét vissza kellett adnia. A színművész azóta már felépült, de az eseményekre még visszaemlékezni is borzalmas érzés. Egész életében egy erős, egészséges férfi volt, ám az utóbbi időben komoly megpróbáltatásokat kellett átélnie:

Rettentő fájdalmat élt át a híres színész Forrás: tv2

"Mindig erős ember voltam, de a biológia törvényeivel nem tudok szembeszállni. A kor néha közbeszól. A semmiből ugrott be a gerincműtétem is: csupán egy mozdulat, és egyik pillanatról a másikra iszonyatosan fájni kezdett a hátam" - mesélte a művész.

Saját bevallása szerint rettentően rosszul viselte a műtéttel járó fájdalmat, pedig a legjobb kezek foglalkoztak vele:

"Sosem szerettem az öngyilkosokat, de fájdalmaim közepette bizony akadtak olyan pillanatok, amikor arra gondoltam, hogyha ez így marad, inkább véget vetek a szenvedéseimnek." - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.