Müller Péter: "Akit keresel, az is keres téged"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Müller Péter találkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 303. rész.
,,Akit keresel, az is keres téged" Forrás: Thinkstock

Ez nemcsak a keresésen múlik, hanem sorson, időszerűségen – a találkozásra meg kell érni. Mindkettőnek. Ez a mondat biztatás a homályban botorkálónak, remény a boldogtalannak - de igazsága csak utólag derül ki!

Zsákutcák, bukások, kudarcok, magányos kilátástalanságok, egyedüllétek útvesztőin vezet egymáshoz az utunk.

Néha későn érkezünk egymáshoz, de mindig akkor, amikor megérünk rá. Szeresd és becsüld szívedben az örökös hiányérzetet. Ne tartsd önáltatásnak, illúziónak. Az ember nemcsak keresi az Istent – de az Isten hívja is. Jó ezt tudni, amikor magányosak vagyunk, s nem jó egyedül, amikor úgy gondoljuk, hogy az életünknek nincs értelme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.