Így nézett ki Molnár Anikó több mint 10 éve: fotó

Playboy dögös Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó egy régi emléket idézett fel újra: megmutatta, hogyan nézett ki 2004 környékén egy Playboy-fotózáson. 

Rengetegen imádták Molnár Anikót akkor, amikor feltűnt az RTL Klub valóságshow-jában. Sok férfi hevert a lábai előtt, erre pedig csak rátett egy lapáttal a férfimagazinos fotózása. Kendőzetlenül mutatta meg bájait az egész országnak, ami akkor igazán nagy durranás volt. Azóta azonban már eltelt 14 év, és majdnem el s felejtkeztünk arról, hogy Anikó volt ilyen fotózáson.

Molnár Anikó megmutatta, hogyan nézett ki a Playboy-fotózáson Forrás: Origo

Szerencsére azonban ő nem felejtette el, és a napokban elő is kereste az egyik képet, amely akkor készült, 2004 környékén. Jól látszik, hogy Anikó rengeteget változott az elmúlt 14 évben, de még mindig nagyon jól néz ki, ráadásul újra boldog és szerelmes.

Fürdőruhás fotót osztott meg Gáspár Evelin, imádják a követőihttp://www.life.hu/trend/20180206-furdoruhas-fotot-osztott-meg-gaspar-evelin.htmlFürdőruhás fotóval emlékszik vissza az előző nyárra Gáspár Evelin. Követői elhalmozzák bókokkal a közösségi oldalán. Trend--Férfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Fekete estélyiben mutatta meg karcsú alakját Dukai Regina - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20180206-fekete-estelyiben-mutatta-meg-karcsu-alakjat-dukai-regina.htmlIsmét fantasztikusan néz ki Dukai Regina: a modell-műsorvezető ezúttal egy elegáns estélyiben hódít. TrendOrigoPalvin Barbi és Mihalik Enikő fürdőruhában pózolnak: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180206-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-furdoruhaban-pozolnak.htmlPalvin Barbit és Mihalik Enikőt ismét közös fotón láthatjuk, ráadásul fürdőruhában! Csak fokozza a hangulatot, hogy sok dögös modellel együtt szerepelnek. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a türkiz mámorhttp://www.life.hu/trend/20180205-a-honap-sminktrukkje-a-turkiz-mamor.htmlHa különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei. TrendOrigoEgy rókaprémnek tűnő sapkában kapták lencsevégre Katalint - robbant az internethttp://www.life.hu/trend/20180205-egy-rokapremnek-tuno-sapkaban-kaptak-vegre-lencsevegre-katalint-robbant-az-internet.htmlBombaként robbant az interneten a hír, hogy Katalin hercegné valószínűleg valódi rókaszőrme sapkát viselt Svédországi utazása során. De vajon mi az igazság? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.