Demi Lovato túladagolása után hónapokig a rehabon lesz

Demi Lovato rehab túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato énekesnőt drogtúladagolás miatt szállították kórházba a múlt hónapban, és a hírek szerint még hónapokig a gyógyulására fog koncentrálni.

Demi Lovato a múlt hónapban csaknem meghalt, miután túladagolta magát drogokkal. A legfrissebb hírek szerint ugyanazt vette be, ami Prince halálát is okozta. Fentanilt és oxikodont használt, előbbi kábító hatású fájdalomcsillapító, utóbbi pedig a morfinhoz hasonló, ám sokkal mérgezőbb vegyület, amely a fájdalomcsillapítás mellett eufóriát is okoz. Demi szerencsére időben kapott segítséget, és úgy tűnik, nagyon is komolyan veszi függőségét.

Demi Lovato hónapokig a rehabon lesz Forrás: AFP/Angela Weiss

A legfrissebb információk szerint ugyanis hónapokra bevonul a rehabra, egészen addig lesz ott, amíg meg nem bizonyosodik arról, tényleg ura a szenvedélyének. "Demi hónapokig rehabilitáción vesz majd részt, egy széleskörű programban, így biztosan megkapja azt a segítséget, amire szüksége van. Nem kommunikál senkivel, csak magára koncentrák majd" - árulta el az E! News-nak egy bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.