Müller Péter: "Tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter tudatosság sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 349. rész.

Bármilyen hihetetlen, tudattalanul tesszük magunkat beteggé, tudattalanul leszünk szerelmesek, tudattalanul választunk párt, rontjuk el a kapcsolatainkat – de ugyanonnan tudjuk meggyógyítani magunkat, szebbé tenni az életünket, megjavítani egy tönkrement házasságot. Ha még lehet és érdemes.

"Tudattalanul leszünk szerelmesek" Forrás: Shutterstock

Amíg nem döbbenünk rá rejtett sorsteremtő hatalmunkra, s arra, hogyan lehet azt megváltoztatni, másokat vádolunk a körülményeinkért. Ő a hibás, vele nem lehet, miattuk nem lehet! Áldozata vagyok mások hibáinak.

Szép Ernő színdarabjában egy ordító, üvöltő, őrült családi kavarodás közepén, melyben három gyereke, s a részeg férje rohangál össze-vissza, a Mama így kiált fel:
"Úristen, hogy kerültem én ezek közé?!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.