Nyemcsók János, azaz Csoki infarktusa után hamarosan újra színpadon lesz

Forrás: Fábián Borbála -
séta Piramis műtét szívműtét Nyemcsók János szanatórium infarktus kórház gyógyulás szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Piramis zenekar március 3-i koncertjén lett rosszul Csoki, azaz Nyemcsók János. Szívrohamot kapott, meg kellett műteni, azonban hamarosan újra színpadra áll. Az utóbbi időben kizárólag a gyógyulásra koncentrált. 

A Piramis együttes tagja, Nyemcsók János, azaz Csoki március 3-i koncertjükön kapott szívrohamot, életmentő szívműtétet hajtottak végre rajta az orvosok. Az operáció jól sikerült, hamarosan újra színpadra állhat.

"A mai napig minden pillanatban hálás vagyok azoknak a mentőknek és orvosoknak, akik megmentették az életem. Ma már úgy érzem, mintha egy új motort kaptam volna a testembe, és nagyobb lendülettel élem az életem, mint a baleset előtt" - mondta a Blikknek adott interjújában Csoki.

Nyemcsók János hamarosan próbálni kezd Forrás: Fábián Borbála

Csoki kizárólag a gyógyulásra koncentrált az utóbbi időben, szanatóriumban is volt.

"Persze a semmittevés nem igaz, de a hosszú, 10-20 kilométeres sétákon kívül nem mozdultam ki sehova, csak a gyógyulásra koncentráltam. Órákon át sétáltam a budai hegyekben, és volt, hogy napokig kikapcsoltam a telefonom"
- mondta a lapnak Nyemcsók János. Azt is elárulta, jövő héttől már próbálnak, hamarosan pedig újra színpadon lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.