Bogarakat eszik a szétplasztikázott nő, Marcela Iglesias, hogy megelőzze a rákot

betegség Bogár fájdalom rák evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcela Iglesiasnak mindennél fontosabb a kinézete és egészsége, ezért pedig extrém megoldásokra is hajlandó. Most kitalálta, hogy kínai zsizsiket fogyaszt annak érdekében, hogy megelőzze a rákot és egyéb betegségeket. 

"A bogarak elfogyasztása sok egészségi előnnyel jár. Segíthet megelőzni a rákot, segíthet az ízületi gyulladásban szenvedőknek, és segít a krónikus fájdalmakon, az emésztési problémákon is. Ázsiában nagyon népszerű" – mesélte Marcela Iglesias argentin édesanya, aki kínai zsizsiket eszik mindennap annak érdekében, hogy megelőzze a rákot. Korábban már mi is írtunk róla, hiszen szépségének megőrzése érdekében extrém plasztikai beavatkozásokra is hajlandó.

Azt is elmondta, hogy a zsizsikeket élve kell elfogyasztani, mert a bennük lévő coleotoxin csak akkor szabadul fel, ha az emésztőrendszerben pusztulnak el. A Story Tender cikke szerint azt sem tartja undorítónak, amikor a nyelvén mászkálnak. A cikk szerzői arra is felhívják a figyelmet, hogy egy 2017-es kutatás szerint tényleg segíthet a rák megelőzésében a módszer, ám sok szakértő vitatja is ezt.

Iglesias mindenesetre úgy véli, hogy ha nem is segít, legalább pluszfehérjét juttat a szervezetébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.