A Facebookon tette közzé menstruáló vendége törölközőjét egy hotel

hotel törölköző megalázás menstruáció nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véres lett a törölközője és a lepedője egy menstruáló szállodavendégnek. A hotel munkatársai kiposztolták a Facebookra, és durva szöveggel alázták meg a nőt. 

„Milyen érdekes hét... Ez bizonyára a cápák hete volt” – írta a Quest Palmerston Hotel egy Facebook-bejegyzésében. A képeken pedig vérfoltos törölközőt és lepedőt lehetett látni, melyet egyik menstruáló vendégük hagyott a szobában.

A Mirror cikke szerint több mint 300 komment érkezett a poszthoz. Úgy gondolták, ezzel rendkívüli módon megalázzák vendégüket, akinek egyébként semmi szégyellnivalója nem lenne amiatt, hogy a teste megfelelően működik.

A hotel később bocsánatot kért és a posztot is eltávolították, ám néhány nősegítő csoport lementette és feltöltötte az oldalára, ahol szintén heves vita bontakozott ki.

A Facebookon tette közzé menstruáló vendége törölközőjét egy hotel Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.