Nincs jól a Szomszédok rendezője, Horváth Ádám: aggódnak érte a sorozat egykori színészei

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség rendező Horváth Ádám Szomszédok
A Szomszédok rendezője, Horváth Ádám sajnos nincs jól, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja. Kórházban kezelik, és nagyon aggódnak érte a sorozat egykori színészei.

Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője hamarosan 89 éves lesz, de most nem a születésnapja körül forognak a gondolatai, hanem a gyógyulására koncentrál. A rendezőt ugyanis kórházban kezelik, ám azt nem árulta el, hogy pontosan mi a baja.

Horváth Ádám nincs jól Forrás: MTI/Zih Zsolt

Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt” – mondta a Borsnak Horváth Ádám, de többet nem árult el. A lap felkereste a Szomszédok színészeit, akik aggódnak a rendezőért.

Sokat gondolok rá, mint a Szomszédok családfőjére.

Trokán Péter éppen a napokban próbálta elérni a rendezőt, aki azonban nem válaszolt a hívására. „

Nagyon bízom abban, hogy újra találkozhatok ezzel a rendkívüli emberrel,

Fáj a fejed, feszül a hasad, rossz a közérzeted? A PMS állhat a háttérben!http://www.life.hu/drlife/20190502-faj-a-fejed-feszul-a-hasad-rossz-a-kozerzeted-a-pms-allhat-a-hatterben.htmlFáj a fejed, görcsöl a hasad, rossz a közérzeted, és mindemellett a melled is feszül? Ha mindezt 7–10 nappal a menstruációd előtt érzed, szinte biztos, hogy téged is a PMS gyötör. De mi is ez pontosan, és hogyan lehet véget vetni a szenvedésednek? Dr. LifeOrigoTetoválást kapott a karjára a rákkal küzdő, 3 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20190505-tetovalast-kapott-a-karjara-a-rakkal-kuzdo-3-eves-kislany.htmlMesefigurás tetoválásokat kapott a karjára egy rákkal küzdő kislány. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Marcellinahttp://www.life.hu/drlife/20190505-eletmento-muteten-esett-at-marcellina.htmlMarcellina elárulta, az orvosok életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Dr. LifeOrigoBetegség miatt fogyott le Tóth Andi énekesnő: posztjában vallotthttp://www.life.hu/drlife/20190505-betegseg-miatt-fogyott-le-toth-andi-enekesno-posztjaban-vallott.htmlA közösségi oldalán mesélte el követőinek Tóth Andi, miért fogyott le ilyen látványosan. Dr. LifeOrigoHét különböző személyisége van az ausztrál Marca Del Solnakhttp://www.life.hu/drlife/20190504-het-kulonbozo-szemelyisege-van-az-ausztral-marca-del-solnak.htmlA disszociatív identitászavar nevű betegségben szenved Marca Del Sol. Hét különböző személyiség lakozik benne. Dr. LifeOrigoCsaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanáthájáthttp://www.life.hu/drlife/20190429-csalancsipessel-gyogyitja-ez-a-ferfi-a-szenanathajat.htmlÉrdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.