Janszky Gábor Sven jövőkutató szerint 10 év múlva eltűnik a megfázás

ital Janszky Gábor Sven megfázás jövő étel konyha jövőkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású jövőkutató, Janszky Gábor Sven azt állítja, hogy 10 év múlva már nem kell kúrálnunk a megfázást, hiszen teljesen eltűnik az életünkből. Azt is elárulta, hogyan. 

Tíz év múlva nem lesz szükségünk megfázás elleni szerekre, hiszen teljesen eltűnik az életünkből – állítja Janszky Gábor Sven jövőkutató a Ripost cikke szerint.

Úgy véli, 10 év múlva az okos konyhai gépek a rendelkezésükre álló egészségügyi adatainkat felhasználva elkészítik a reggelinket. A joghurtot összekeverik a szükséges baktériumokkal és tápanyagokkal, így nem leszünk majd betegek.

10 év múlva a konyhánk menthet meg a megfázástól Forrás: Shutterstock

A jövőkutató szerint nemcsak a megfázás, de a túlsúly és az alváshiány is elkerülhető lesz az elemzések segítségével. Azt állítja, hogy 3D-nyomtató segítségével könnyedén nyomtathatunk majd magunknak szerveket. Ugyan ezek meghibásodhatnak, de sokkal könnyebb lesz majd őket pótolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.