Müller Péter: A felejtés nagy kegyelem

Forrás: Shutterstock -
Deja Vu múlt szülő jelen Müller Péter jövő Felejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 402. rész.
Jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnket Forrás: Shutterstock

Érzékeny anyák ezt az élményt gyakran élik meg, amikor a gyerekük felnő. Már pici korában sejtették, milyen forgatókönyvet hozott magával. Sejtették, ki lesz belőle, s mi történik majd vele. Egyébként jótékony ernyő takarja el a múltunkat és a jövőnket. A felejtés nagy kegyelem. Főleg, ha bajt, sérelmet, sebet és fájdalmat felejtünk el, és az is bölcs dolog, hogy nem látjuk a jövőnket. Föllebbenteni az Idő fátylat csak akkor szabad, ha valakinek kellő hatalma van átírni sorsának genetikus kódjait. Megbocsátani a múltat, és kijavítani az eljövendő élettervét. Lehet, csak nagyon nehéz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.