Müller Péter: Könnyű a padlón maradni

Forrás: Shutterstock -
vereség erő gyengeség győzelem Müller Péter küzdelem elszántság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 425. rész.
Ha most gyengének érzed magad, csupán felejtettél Forrás: Shutterstock

Az ember igazi természete isteni és erős. Ami gyengeség benne, az rossz gondolat, rossz szokás és hiányos önismeret. „Elhagyta magát" – szokták mondani. Önmagadat felemelni, a vereségből felállni, a nehézségeket megoldani, és az élet küzdelmeiben mindent megtenni a győzelemért, ezt már akkor megtanultad, amikor a világra születtél. Biztos nem volt könnyű, de akkor még tudtad. Ha most gyengének érzed magad, csupán felejtettél. Bokszolók tudják, hogy felállni nehéz, s padlón maradni azért könnyű, mert van benne valami kéjes érzés. Végre nem kell küzdeni tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.