Müller Péter: Igazán sírni is csak belső derűvel lehet

boldogság bölcsesség Müller Péter derűlátás életmód látásmód jókedv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 428. rész.
"A jókedv nagyon mélyről jön, onnan, ahol lelkünk igazi titkai vannak..." Forrás: Shutterstock

A jókedv jelzi, hogy bölcs vagy, ismered az életet, és ismered az Istent. A jókedv nagyon mélyről jön, onnan, ahol lelkünk igazi titkai vannak, mélyebben, mint az ész és az okosság. Amíg ez a titok nem jön fel belőled, ne szólj senkihez, mert nem tudsz semmit. Áldott az az ember, és élete végéig szerencsés, akit jókedvű anya szült. Se félelem, se szorongás, se aggodalom, se reménytelenség nem vesz erőt rajta – mert tudja, hogy minden baj ellenére jó irányba repül. Igazán sírni is csak belső derűvel lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.