Kulcsár Edinának elviselhetetlenül fájt a foga: ki kellett húzni

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Kulcsár Edina fájdalom fogfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina elárulta a követőinek, hogy elviselhetetlen fájdalommal küzdött a foga miatt: ki kellett húzni.

Kulcsár Edina Instagram-oldalán vallott a követőinek arról, hogy hosszú ideje küzdött az egyik fogával, ám a fájdalom elviselhetetlenné kedzett válni, ezért sürgősen orvoshoz fordult.

Kulcsár Edina komoly fájdalommal küzdött Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Most már napok óta próbálok úgy tenni, mintha semmi bajom nem lenne, pedig nem pici a fájdalom amit érzek. Jó pár hete fájt a fogam, de az utóbbi napokban éreztem csak azt, hogy kezd elviselhetetlenné válni. Általában a fájdalomtól függően tudom mit kell velük kezdeni, hiszen sajnos bőven van tapasztalatom a fogaimat illetően. Napok óta próbálom felkészíteni magam, hogy ismét el fogom veszíteni az egyik fogam" - írta Edina, és végül sajnos igaza lett. "Pont az történt, amiben szinte biztos voltam, de sebaj. Ez a fogam már biztos, hogy soha többé nem fog fájni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.