Azt hitték csupán fertőzés, majd kiderült: súlyos rákkal küzd a csinos modell

modell hallás sugárterápia fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte csak füllzúgásra panaszkodott, ám a tünetei egyre súlyosabbá váltak Victoria Vesce-nek. Ekkor még nem is gondolta milyen szörnyűség okozhatja fájdalmait. 

A füllcsengést őrületes migrénes fejfájás követte, ekkor fordult orvoshoz, ám ott kapott némi antibiotikumot, és megnyugtatták: csak egy kis fertőzésről van szó. Természetesen nem lett jobban, így az egyre súlyosbodó tünetek miatt fül-orr-gégész szakemberhez fordult. Milyen jól tette!

Ekkor végeztek rajta először CT-t, ami aggasztó jeleket mutatott. Végül kiderült, hogy egy rendkívül ritka rákos betegsége van szó. A daganat nyaki főgyűjtőér kémiai érzősejtjeiből indult ki, ám ahogy növekedett, úgy rongálta a hallásért, egyensúlyérzetért, arcizmok mozgatásáért, beszédért és nyelésért felelős idegeket - írja a Dukehealth.

Victorián végül egy három szaktekintélyből álló orvos csapat végzett el beavatkozást, ezek után pedig sugárterápiát javasoltak neki. Sikerült megmenteni az életét, habár jobb fülére 90 százalékos halláskárosodást szenvedett. A lelkileg és testileg megterhelő időszak után pedig elvégezte a jogi egyetemet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.