Koronavírusos lett a kismama, majdnem meghalt ő is és a baba is

Forrás: NORTHFOTO/© Loma Linda University Children’s Health / SWNS.COM/Loma Linda University Children’S Health / Swns.Com -
kóma életveszély koronavírus kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset látott nemrég napvilágot: a koronavírus majdnem végzett egy kismamával és a magzatával.

28 hetes terhes volt Bianca Rodriguez, amikor megállapították, hogy koronavírus-fertőzött. A 32 éves édesanyánál komoly légzési nehézségek jelentkeztek, ezért muszáj volt világra hozni a kisbabát, mert az anyja testében életveszélyben volt. Az orvosok mesterséges kómába helyezték, majd világra segítették a kislányt, aki ezt követően inkubátorban növekedett tovább.

4 hónap elteltével azonban kicsi élete jó irányt vett, ugyanis ez idő alatt sikerült annyira megerősödnie, hogy a szakemberek hazaengedték a kórházból. Bianca és a kislány is szerencsére már jól vannak.

Forrás: Northfoto Forrás: NORTHFOTO/© Loma Linda University Children’s Health / SWNS.COM/Loma Linda University Children’S Health / Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.