2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Nem folytatja tovább! Otthagyja a Little Mix együttest Jesy Nelson

Little Mix Jesy Nelson elhagyás egészség lányegyüttes brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű brit lányegyüttes, a Little Mix szomorú hírt közölt a rajongókkal, ugyanis Jesy Nelson 9 év után úgy döntött, hogy otthagyja a zenekart.

Jessy Nelson az elmúlt években nagyon nehezen visele azt a sok figyelmet, amit a rajongóktól és a nyilvánosságtól kapott, egyszerűen képtelen megbirkózni a hírnévvel járó élettel. Legutóbb például könnyekben tört ki egy rádióműsorban, amikor pánikrohamot kapott. Évekkel ezelőtt pedig öngyilkosságot kísérelt meg, miután internetes trollok teljesen kikészítették.

Végül Nelson mentális egészségének megőrzése érdekében arra a döntésre jutott, hogy 9 év után otthagyja a zenekart.

"9 csodálatos együtt töltött év után Jesy úgy döntött, elhagyja a Little Mixet. Ez hihetetlenül szomorú időszak mindannyiunk számára, de teljes mértékben támogatjuk Jesyt. Nagyon szeretjük és egyetértünk abban, hogy nagyon fontos, hogy a lelki egészségének megfelelően cselekedjen"

- olvasható a zenekar oldalán.

A Little Mix lányegyüttes azonban nem oszlik fel, hárman folytatják tovább a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.