erekció serkentő száj ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok felhasználók körében igen népszerűek a DIY-s ajakdúsítással kapcsolatos videók. Erre a vonatra ült fel egy fiú is.

Jerry Maldonado úgy döntött, a chilis szájfény helyett, valami teljesen szokatlan módon próbálja elérni, hogy szája vastagabb legyen. - írja a The Sun.

A fiú erekció serkentő krémet tett a szájára, amit csupán pár percig tudott magán elviselni, mivel állítása szerint erős égető érzést tapasztalt.

@jerrybmaldonado

If you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again ##beauty##lips

♬ original sound - Jerry Mal

Nos, a hatás nem maradt el, a vérbőséget okozó erekció serkentő krém valóban felpumpálta Jerry ajkait. Az orvosok azonban szeretnének mindenkit lebeszélni ennek a szernek a szájon való használatáról. A krém értágulást okoz, így növelve a bekent terület vérellátását. Ez duzzanatot idéz elő, ami körülbelül egy órán át tart. Ez lehet, hogy jól mutat a szájon, de az erekció serkentőt nem erre a területre fejlesztették ki, nem tudni például, hogy szájba kerülve milyen hatása lenne. Továbbá alprostadil tartalma miatt gyorsíthatja a szívritmust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.