Agydaganata miatt hetente jár orvoshoz Király Linda - nem engedi megműteni magát

Forrás: Király Linda / Instagram -
agydaganat műtét Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt derűlt ki: Király Linda agyalapi mirigyén dagantot találtak. Ez okozza az énekesnő hormonzavarait is. Egyelőre hallani sem akar a műtétről.

Évek óta küzd a kilókkal Király Linda, akinek súlygyarapodását az agyalapi mirigyén található daganat okozza. Rengeteget fogyott gyomorműtéte után a szexi énekesnő, elárulta azonban, hogy súlya és a betegsége mindennapi küzdelmekkel jár.

Király Linda Forrás: Király Linda / Instagram

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat. Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra.

Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól.

Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert".

Komoly mérlegelés és a lehetőségek alapos átgondolása után döntöttem úgy, egyelőre műtét nélkül, gyógyszerek segítségével próbálom meg elérni a célom

Még akkor is, ha ez a hosszabb út" - mesélte a Blikknek Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.