„Látták, mit tett velem ez a vírus" - Barta Sylvia 17 éves lánya is megkapta a vakcinát

Forrás: TV2 Mokka -
védőoltás Barta Sylvia koronavírus kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen ledöntötte a lábáról a koronavírus Barta Sylviát, hónapokba telt mire felépült. Éppen ezért kamaszlányai számára nem volt kérdés, hogy kérik a vakcinát.

A poklok poklát élte át Barta Sylvia, amikor tavaly elkapta a koronavírust. Az időjós borzasztóan gyenge volt, és az állapota alig akart javulni. Rengeteg időbe telt mire felépült, szerencsére ma már jól van. Meg is kapta a vakcinát, AstraZenecával lett beoltva.

Most pedig 17 éves lánya is felvette a védőoltást, ő Pfizert kapott. Számukra nem volt kérdés, hogy beoltassák-e magukat.

Barta Sylvia lánya is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Forrás: TV2 Mokka

"Hála Istennek, teljesen jól volt utána, nem produkált semmilyen tünetet. A kisebbik lányom, Dorka még csak 15 éves, ő még nem esett bele ebbe a korosztályba, de mindenképpen szeretnénk, hogy megkapja a vakcinát, amint lehet. Az, hogy a lányokat is beoltassuk, egy percig sem volt kérdés, de nekik sem, hiszen látták, mit tett velem ez a vírus" - árulta el Sylvia a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.