Kate Hudson bevallotta: ő ezzel a pikáns módszerrel égeti a kalóriákat edzőterem helyett

hálószobatitok Kate Hudson hálószoba kalóriaégetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson bevallotta Instagram-oldalán a rajongóinak, hogy ha kalóriaégetésről van szó, szívesen lecseréli az edzőtermet a hálószobára. 

A hollywoodi sztár Insta videójában beszél arról, hogy legszívesebben párjával, Danny Fujikawa-val égeti a kalóriákat, nem máshol, mint a hálószobában. A sztár még azt is odaveti, hogy ha bárkinek szüksége lenne rá, most nem lesz elérhető vagy 20 órán át, persze csak abban az esetben, ha a párja bírja majd szusszal - írja a Daily Star.

A hírre mindenki másképp reagált. Valaki hitetlenkedett a 20 órás időtartam hallatán, egy másik ismerős pedig betaggelte Kate Hudson férjét, hogy reméli, készen áll a maratoni menetre. Voltak azonban olyanok is, akik szerint ez a személyes információ nem való a közösségi oldalra.

Egy szexterapeuta szerint azonban egy majdnem kétórás szexuális kapcsolat is egyenlő az „epikus szex" -szel, mivel az emberek átlagosan sokkal kevesebb időt töltenek a hálószobában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.