Súlyos sérülést szenvedett a magyar válogatott focista: meg is kell műteni

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
magyar válogatott sérülés Holman Dávid labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holman Dávid, a szlovák Slovan Bratislava csapatának magyar válogatott középpályása elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, hosszú felépülés vár rá.

A magyar válogatott foicstája, Holman Dávid, a szlovák címvédő Slovan Bratislava csapatában játszik, most azonban úgy tűnik, egy darabig nem rúghatja a labdát.

Baku, 2019. június 8. Holman Dávid, mielőtt megszerzi a csapat harmadik gólját az Azerbajdzsán - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a bakui Bakcell Arénában Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Vladimir Weiss vezetőedző, a szerdai Bajnokok Ligája-selejtezője előtt mondta el, hogy Dávid a tegnapi edzésen sérült meg: elülső keresztszalag-szakadást szenvedett.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Az ötszörös válogatottat ma meg is fogják műteni, de még így is minimum hat hónapnyi lábadozás vár rá.

Ez is érdekelhet: Így szurkoltak a hírességek a magyar válogatottnak - Fotók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.