Műteni kellett az egykori magyar szépségkirálynőt - egy marék fájdalomcsillapítót kapott

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram -
fájdalomcsillapítók modell műtét Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy polipot távolítottak el a Szerencskerék háziasszonyának, Sydney van den Boschnak az arcüregéből. A beavatkozás szerencsére jól sikerült és már haza is engedték az egykori szépségkirálynőt a kórházból.

Fül-orr-gégészeti műtéten esett át Sydney van den Bosch, ugyanis pár évvel ezelőtt az orvosok egy polipot fedeztek fel az arcüregében, ami az utóbbi időszakban növekedésnek indult, ezért jobbnak látták eltávolítani.

A polip még nem volt akkora, így szerencsére a modell arcát nem kellett felvágni, egy endoszkóp segítségével távolították el a jóindulatú daganatot.

Sydney van den Bosch-t nemrég műteni kellett: az orvoosok egy polipot találtak az arcüregében Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

"A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot. Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal, és nálam sem volt újkeletű probléma, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. Az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál" - mesélte a Borsnak Sydney, aki elárulta, hogy az orvosok egy marék fájdalomcsillapítóval engedték haza.

"Pár napig most kötelező a pihenés és a sok alvás. Bár lételemem a pörgés és imádom a munkámat, ezt is egyfajta jelzésnek veszem, hogy időnként kicsit lassítanom kell. Ezt az évet már egy tudatosabb életmódnak szenteltem, de igyekszem folyamatosan fejleszteni ezen, és egészségügyileg is magam mögött hagyni minden korábbi problémát"- zárta rövidre a Szerencsekerék bájos műsorvezetője.

Egy év után ölelhette magához a TV2 sztárja édesapját: a vírus szakította szét őket egymástól

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.