Az emberek segítségét kéri Spáh Dávid: halaszthatatlan műtét vár édesapjára

műtét Spáh Dávid Família Kft. véradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spáh Dávid ahogy korábban is, most ismét a nyilvánosság és a rajongók segítségét kéri. 

A Família Kft-ből megismert színész - aki nemrégen még a fogyásáról mesélt -, most nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis édesapját napokon belül meg fogják műteni. A beavatkozás nem várhat, amihez nagy mennyiségű vér pótlására van szükség.

Spáh Dávid segélykérő üzenetét a közösségi oldalán tette közzé. Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Édesapánk pontosan hetvenéves 2021. szeptember 13-án, ugyanazon a napon, amikor Frigyes fiam hat.

Úgy alakult, hogy egy kis javítással most kénytelen vagyok idemásolni egy felhívást, amit az anyukám miatt tettem közzé néhány éve: A Papi rövidesen, pontosabban pénteken egy halaszthatatlan műtéten fog átesni, amelynek során nagy mennyiségű vér pótlására kell felkészülni. A családból sajnos nincs elég donor, de bárki segíthet! Ha vércsoportodtól függetlenül adsz vért és recipiensként az édesapámat jelölöd meg, akkor a te véredet a kórház becserélheti az apánk vércsoportjának megfelelőre. Erre csütörtökig kell sort keríteni az Országos Vérellátó Szolgálatnál, a Karolina út 19-21. szám alatt. A véradás részleteiről mindenkinek küldünk adatokat privát üzenetben. Meg sem próbálom leírni, mennyire köszönjük mindenkinek, aki veszi a fáradságot és eljön segíteni!" – írta bejegyzésében Spáh Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.