Bizarr, eddig nem ismert koronavírus-szövődményről számol be egy urológus: a péniszt is érinti

Forrás: Shutterstock -
pénisz COVID-19 urológus koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi azt állítja, összement a pénisze, miután átesett a koronavírus fertőzésen. Egy urológus szerint ez elképzelhető, ugyanis a pénisz méretére is hatással van a vírus. Egy londoni tanulmány arról ír, hogy 3700 koronavíruson átesett férfi közül több mint kétszázan azt állították, kisebb lett a férfiasságuk.

Egy férfi - névtelenül - egy szexuális tartalmakkal foglalkozó site-on írt hasonló problémáról.

"Egy 30-as éveiben járó férfi vagyok. Júliusban elkaptam a Covidot, nagyon beteg voltam. Amikor kikerültem a kórházból, erekciós problémákkal küzdöttem. Orvosi segítséggel ez javult, de úgy tűnik, állandó problémám maradt. A péniszem összement" – idézi a férfit a DailyStar nyomán a Bors. Hozzátette, 3 centivel lett rövidebb a hímvesszője, orvosa szerint ez már így is marad.

Forrás: Shutterstock

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.