Fény derült Horváth Gréta egészségügyi problémájára: "Kemény de nem adom meg magam"

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta nem akart beletörődni abba, hogy hányingere van, vizesedik és folyton gyarapszik a súlya. Orvoshoz fordult és ezt tanácsolja a követőinek is. 

Horváth Gréta eddig nem beszélt egészségügyi problémájáról, az elmúlt hetekben egyébként is az élete egészen más területe került fókuszba, hiszen szakítottak férjével. Azóta sok minden kiderült Meggyes Dávidról, mostanra már az is biztos, hogy a férfi Stana Alexandráért hagyta el a családját, de a házassága alatt végig kettős életet élhetett.

Sokáig szóltak erről a hírek, de Gréta most egy másik életterületének változásról is beszámolt: az egészségügyi állapotáról.

"

Kemény, de nem adom meg magam.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.