Horváth Gréta az elmúlt napokban sok megrázkódtatáson ment keresztül. Nem elég, hogy a férje elhagyta, az is kiderült, hogy sosem volt hűséges hozzá. 

Horváth Grétának sok mindennel kellett szembesülnie, miután férje, Meggyes Dávid kilépett a házasságukból. Kiderült, hogy Dávid soha nem volt hűséges hozzá, sok nő jelentkezett Grétánál, akikel "dolga volt" a férjének. A szakítás körülményeiről újabb és újabb dolgok derülnek ki, egy közeli ismerősük most arról beszélt a Borsnak, hogy Gréta tajtékzott, mikor Dávid eléállt, hogy elhagyja.

Horváth Gréta és Meggyes DávidForrás: Horváth Gréta/Instagram

"Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" - mondta a lapnak az informátor.

Megdöbbentő fordulat! A Dancing with the Stars táncosnőjével jöhetett össze Meggyes Dávid: állítólag hónapok óta együtt vannak