Súlyos betegséggel küzd az Oscar-díjas filmrendező felesége

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
autoimmun betegség súlyos betegség Deák Kristóf Deák Kristóf felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres filmrendező felesége, Nina egy Bechterew-kór nevű autoimmun betegségben szenved.

Nina a Story magazinnak beszélt súlyos betegségéről. Elmondta, mára megbékélt állapotával, de férje, Kristóf nélkül nem mert volna belevágni a családalapításba.

Deák Kristóf Foglyok című filmjének forgatása, 2018.09.12. Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Autoimmun betegséggel küzdök, Bechterew-kórnak hívják. Ez egy ízületi gyulladásos probléma, ami az egész gerincet támadja. Nagyon aluldiagnosztizált Magyarországon. Tíz éve még azt mondták volna az orvosok, ne vállaljak gyereket ezzel a betegséggel. Megfelelő kezeléssel most már jobban vagyok, de volt, amikor fizikailag nem tudtam ellátni a szülői feladatokat. Kristóf nélkül nem ment volna a gyerekvállalás. Megbékéltem a betegségemmel, már nem fáj erről beszélni. De biztos, hogy ha nem Kristóf lenne a férjem, bele se fogtam volna a családalapításba."

Ma, január 6-án jelenik meg a mozikban Deák Kristóf új filmje, Az unoka, ami a jól ismert „unokázós" csalások körül bonyolódik: a történetében egy igazi unoka határozza el, hogy felveszi a kesztyűt, és bosszút áll az álunokákon, akik átverték a nagyapját. A filmben igazi álomcsapat vonul fel a hazai idős színészgeneráció tagjai közül: Jordán Tamás, Pogány Judit, Voith Ági, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Hűvösvölgyi Ildikó, Papp János...

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.