Cserhalmi György: "A rákbetegségemet a mai napig nem fogtam föl"

Forrás: Origo -
rákbetegség Cserhalmi György Cserhalmi György felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserhalmi György öt éve elveszítette el feleségét, majd ő is beteg lett és megküzdött a rákkal. 

„Nincs betegségtudatom, letornázom a kötelezőt, de nem foglalkozom vele túlságosan. Ötféle gyógytornát már tudok fejből. Mértékletesen beszéltem a betegségekről, de soha nem szégyelltem, miért is kellene? A kórházban sem kértem VIP-szolgáltatást, két nap után már mindenkinek 'Szia Gyuri' voltam" – mondta el Rónai Egonnak a Húzós Youtube csatornáján a színész.

Forrás: Origo

"A rákbetegségemet a mai napig nem fogtam föl. Ebből a szempontból infantilis, gyermeklelkű vagyok, de tudtam, hogy nagy küzdő vagyok. A rákkal az orvosok küzdöttek, én az életemért harcoltam. A feleségem haláláról nem tudok 5 év elteltével sem beszélni. Évekig nem megy az élet, én meg imádok élni. Ezt a kettőt kell egyensúlyba hozni" – tette hozzá a színész, aki korábban így beszélt életmentő műtétjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.