Műteni kell Molnár Piroskát: a színésznő komoly fájdalmakkal küzd

Fotó: Polyak Attila - Origo -
műtét térdprotézis Molnár Piroska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje bottal jár Molnár Piroska. A Nemzet Színésznője a Televíziós Újságírók Díjának gáláján is a közönség soraiban ülve kapta meg a Legjobb színésznőnek járó elismerést, a színpadra ugyanis nehezen tudott volna felmenni. Kiderült, térdproblémákkal küzd, hamarosan megműtik. 

"Úgy néz ki, nyáron, pontosabban augusztusban kapok egy térdprotézist" - mondta el a Blikknek a színésznő.

"Azt majd az orvosok megmondják, mit kell újra tanulni, de nem biztatnak azzal, hogy két hónapnál kevesebb lesz a felépülés" - tette hozzá Molnár Piroska, akit munkatársai is próbálnak a lehető legjobban kímélni, kocsival viszik-hozzák.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Hetvenhét évesen az embernek nem annyira szenvedélye a munkája, már az is nagy kaland, ha el kell indulni otthonról. Aki nem így érzi, az hazudik vagy festi magát, de a kötelesség viszi az embert. Persze, amikor már benne vagyunk a munkában, olyanok vagyunk, mit a cirkuszi ló: ha fújják a trombitát, az ember megy" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.